قاسم کریمزاده روز دوشنبه اظهار کرد: چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مازندرانی در قالب ۵۴ تعاونی صیادی، کار صید را در دریای مازندران شروع کردند.
وی با اشاره به صید ۲۰۰ تنماهیهای استخوانی از دریای مازندران، افزود: صیادان مازندرانی از ۱۵ مهرماه تاکنون این میزان ماهی را از دریای خزر صید و روانه بازار کردند. مدیرکل شیلات مازندران درباره ترکیب گونه ماهیهای صید شده، بیان کرد: از این میزان صید ۵۰ درصد آن کپور، ۳۰ درصد کفال و ۲۰ درصد ماهی سفید بوده است.
کریمزاده با اعلام اینکه میزان صید ماهی نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد پنج درصدی برخوردار بوده که شروع فصلی خوب برای صیادان است، افزود: ارزش اقتصادی این میزان ماهی صید شده ۵۵۰ میلیارد ریال بوده است که از این لحاظ نسبت به سال قبل، هشت درصد افزایش صید داشته است.
وی یادآور شد: علت افزایش صید ماهی در دریای مازندران، تکثیر و رهاسازی سالانه میلیونها قطعه انواع ماهی در رودخانههای مهم شیلاتی استان بوده است.
دست پُر صیادان مازندران در آغاز فصل صید/ روزی ۵۵۰ میلیارد ریالی از دریا طی ۱۵ روز
مدیرکل شیلات مازندران یادآور شد: فصل صید ماهی استخوانی در دریای مازندران به مدت ۶ ماه تا ۱۵ فروردینماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش ” پره ” است به این صورت که تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.
سر صیاد، فوکا پوش (صیادان باچکمه های بلند) تور ریز، چینت چی (مرمت کار تور) قایقران و تراکتور ران از نیروهای اصلی در انجام صیادی پره هستند.