سید محمود حسینی پور در آیین بهره برداری مزرعه تکثیر و پرورش زالو در روستای حیرت بخش کجور نوشهر با قدردانی از سرمایه گذار و مجموعه کارکنان این مزرعه در راه اندازی این طرح تولیدی افزود: گلایه های به جایی در این مجموعه مطرح شد که ارایه مجوزها باید تسهیل شود، این ایرادات و گلایه را پذیرا هستیم، امروز این عزم وجود دارد که مدت یک ماه پروانه به سرمایه گذار بدهیم.
وی اظهارداشت: جوانان ما اراده دارند و در کنار آن موانع و مشکلات هم وجود دارد اما در هشت سال دفاع مقدس با کمترین امکانات و تجهیزات جوانان این سرزمین افتخار آفریدند.
استاندار مازندران با گرامیداشت هفته بسیج و کارآفرینان این مجموعه که با روحیه جهادی تلاش کردند این واحد را به بهره برداری رساندند ،خاطرنشان کرد: امروز در واقع شروع کاراست و آمده ایم جشن بگیریم و افق روشنی از توانمندی جوانان را ببینیم.
حسینی پور با بیان آنکه اولین حکومت علویان در بخش کجور شکل گرفت ، بیان داشت: این بخش کوهستانی نوشهر متمدن و بسیار مقدسی است که می تواند آثار و برکات فراوانی به همراه داشته باشد.
مقام عالی دولت در استان مازندران تصریح کرد : امروز این اراده باید بیشتر از اراده اوایل انقلاب اسلامی باشد و با توجه با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر دانش بنیان کردن تولیدات خیلی می توانید نقش آفرینی کنید.
به تاکید وی با اراده و تفکر بسیجی می توان در عرصه های مهم موفق شد و نباید کم و کاستی ها سبب کاهش اراده ها بشود بلکه باید بیشتر بشود تا به اهداف دست یابیم.
استاندار مازندران ادامه داد : امروز جوانان مازندران اراده کنند پای کار بیایند و قدرت جوان آن است که جزو پیشقراول در حوزه کار هستند، همین اراده جوانان سبب شد فرآیند صدور مجوزها به حدود یک ماه رسیده است و کمتر هم می شود.
وی گفت : مازندران در حوزه هوشی رتبه نخست را دارد و بیشترین بیکار استان کارشناسان ارشد هستند و به هر میزان کارهای دانش بنیان صورت گیرد بیکاری کمتر می شود و مجموعه نیروی انسانی هم نقش اساسی دارند.
استاندار مازندران افزود: در ماه های اخیر حدود ۲۰ شرکت دانش بنیان در استان شکل یافته است و امیدواریم با تفکر و روحیه بسیجی این شرکت ها گسترش یابد.
حسینی پور تاکید کرد که باید در مراکز تولیدی و اشتغالزایی این بخش از نیروهای بومی استفاده شود.
بهره برداری از بزرگترین و مجهزترین مرکز زالو کشور امروز با مسوولان استانی و شهرستانی در روستای حیرت بخش کجور نوشهر آغاز شد.
مرحله نخست این مزرعه تکثیر و پرورش زالو در بخش کجور نوشهر با ظرفیت تولید ۲۵ هزار قطعه در سال و با صرف حدود ۸۰ میلیارد ریال اعتبار و با اشتغالزایی ۵۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم امروز طی آیینی به بهره برداری رسید.
مزرعه تکثیر و تولید زالو در روستای حیرت بخش کجور نوشهر در قالب شرکت کارا کارآفرینان ایده آل ایرانیان از جوانانی نخبه و با انگیزه قوی تشکیل شده است که در کنار همدلی ، همگرایی و با کارگیری اصول و فنون علمی تولید، تکثیر پرورش زالوی طبی را به شکلی نوین و براساس استانداردهای اروپایی و جهانی پایه ریزی شده است.